Winkelmand

Neem contact op: info@badgoeddiscounter.nl

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 65,-

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien dat er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 
 

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Badgoed Discounter geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@badgoeddiscounter.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons via info@badgoeddiscounter.nl . We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Product retourneren?
Klik op onderstaande link voor het herroepingsformulier. Deze dien je mee te sturen met de retourzending.

Gratis verzending

Bij bestellingen vanaf € 65,-

Niet goed? Geld terug!

14 dagen geld-terug garantie

100% veilig afrekenen

Met het vertrouwde iDeal